BRONHITIS (akutni i kronični) i homeopatija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                        Homeopatija ONLINE - Bronhitis

 

 

 

                                                                                                                                                  Homeopatija ONLINE - Bronhitis

Bronhitis je tegoba gornjeg dijela dišnog sustava, kod koje se upali sluznica gornjih bronhijalnih putova u plućima. Kad nadražena sluznica otekne i postane zadebljana, ona suzi ili zatvori sitne dišne putove u plućima, što dovodi do napadaja kašlja praćenih iskašljavanjem guste sluzi, ispljuvkom i teš­kim disanjem. Homeopatski lijekovi djeluju na uzrok i pomognu trajno.

AKUTNI BRONHITIS

Akutni bronhitis za posljedicu ima jak, suh kašalj i stvaranje ispljuvka koji nekad prate infekciju gor­njih dišnih putova; u većini slučajeva infekcija je virusnog podrijetla, ali koji put je izazivaju bakterije. Ako ste inače dobroga zdravlja, natečena sluznica će splasnuti nakon što ste se oporavili od početne infek­cije pluća, koja obično traje nekoliko dana.

KRONIČNI BRONHITIS

Kronični bronhitis, kao i plućna bolest emfizem, teški su dugoročni poremećaji koji zahtijevaju redo­vitu medicinsku obradu. Osobe s kroničnim bronhi­tisom obično su gojazne i veći dio života protječe im u sjedećem položaju, a većinom su i teški pušači; oni u pravilu imaju i emfizem, što objašnjava neka pre­klapanja simptoma.

Ako ste pušač i obolite od akutnog bronhitisa, bit će vam puno teže oporaviti se od njega. Čak samo jedan udisaj cigarete dovoljan je da izazove privre­menu oduzetost sićušnih stanica nalik na vlas čiji je zadaća istjerati van nadražujuće tvari i prekomjernu sluz. Ako nastavite pušiti, možda štetite ovim stani­cama, poznatim kao cilije, u dovoljnoj mjeri da spri­ječite njihovo pravilno funkcioniranje, povećavajući tako vjerojatnost dobivanja kroničnog bronhitisa. Kod nekih teških pušača sluznica ostaje upaljena i ciiije konačno posve prestanu funkcionirati. Pluća, začepljena sluzi tada su osjetljiva na virusne i bakte­rijske infekcije, koje s vremenom iskrivljuju i trajno oštećuju plućne dišne putove.

Akutni bronhitis vrlo je čest među djecom i odraslim osobama, lako se ovaj poremećaj može često djelotvorno liječiti bez stručne medicinske pomoći, morat ćete otići liječniku radi recepta za antibiotike ukoliko je stvarni uzrok bakterijska pluć­na infekcija. Ako bolujete od kroničnog bronhitisa, u opas­nosti ste od tegoba srca i krvnih žila kao i ozbiljnijih plućnih bolesti i infekcija, pa bi vaše stanje trebao pratiti liječnik.

SIMPTOMI

Akutni bronhitis

- pečenje i stezanje u prsima

- jak, suh kašalj

- žuti, bijeli ili zeleni ispljuvak, koji se obično pojavljuje 24 do 48 sati nakon kašlja

- temperatura, groznica

- nešto bolova ispod prsne kosti za dubokog disanja

Kronični bronhitis

- ustrajan kašalj koji stvara žuti, bijeli ili zeleni ispljuvak (najmanje tri mjeseca u godini i više od dvije godine za redom)

- hripanje, malo otežano disanje

Uzroci

Akutni bronhitis općenito je posljedica plućnih infekcija; približno 90 posto tih infekcija virusnog je podrijetla, a 10 posto bakterijskog. Kronični bron­hitis može biti posljedica jednog od nekoličine čim­benika. Ponovljeni napadaji akutnog bronhitisa, koji slabe i nadražuju bronhijalne dišne putove s vreme­nom mogu dovesti do kroničnog bronhitisa. Indu­strijsko onečišćenje još je jedan krivac. Glavni uzrok je intenzivno, dugoročno pušenje cigareta, koje nadražuje bronhijalne cjevčice i navodi ih na stvaranje prekomjerne sluzi. Simptomi kroničnog bronhitisa također se pogoršavaju visokim koncentracijama sumpornog dioksida i drugih onečišćujućih tvari u atmosferi.

POSTOJE PRIRODNI NAČINI EFIKASNOG RJEŠAVANJA BRONHITISA (akutnog i kroničnog) ?

Postoje!

ORIGINALNI CORDYCEPS SINESNSIS

U originalnom kordicepsu postoji 77 makro i mikro elemenata, 80 vrsta enzima,

18 aminokiselina (sve esencijalne kiseline),ogromno antioksidansa, beta karoten,

vitamini E i C, minerali selen, cink, molibden, krom, bakar, bor, koenzim Q10,

imunomodelirajući polisaharidi te nezasićene kiseline.

Tegobe dišnih organa. Kod smanjene aktivnosti pluća, pri tretiranju tuberkuloze,

astme te emfizema pluća, uzimanjem kordicepsa može se postići vrlo dobar

učinak.

Do danas je kordiceps vodeći proizvod protiv autoimunih bolesti i to potpuno
prirodan bez štetnih djelovanja za razliku od kortikosteroida.
Kordiceps je najbolji prirodni antibiotik gdje izvrsno djeluje na veliku većinu                                            Homeopatija ONLINE - Bronhitis
bakterija (streptokok, pneumokok, zlatni stafilokok...) za razliku od sintetskih
antibiotika. Nije pronađeno da su neke bakterije otporne na kordiceps.
Za naruđbe i detaljne preporuke o korištenju Cordycepsa nas kontaktirajte na mob.: 0921746321 ili mail: cesekvesna@gmail.com

HOMEOPATSKI KONSTITUCIJSKI TRETMAN (Klasična homeopatija)

Kvalitetan homeopatski pristup kod tretiranja bronhitisa daje dugotrajne i odlične rezultate. Kad se koristi klasična homepatija od strane iskusnog homeopata, možete očekivat značajne rezultate u kratkom periodu.

Homeopatski konstitucijski tretman podrazumijeva isceljivanje osobe kao cjeline,

odnosno vaših fizičkih, psihičkih i emocionalnih tegoba. Kod konstitucijskog tretmana propisuje se samo jedan pripravak u određenom vremenskog periodu. Taj preparat obuhvaća sve vaše glavne simptome, odnosno vaš „totalitet“. Samim tim on obuhvaća i uzrok tegoba, bez obzira jesmo li ga svjesni ili ne. Uzrok neravnoteži (tegobama) mogu biti mnogi čimbenici kao što su fizičke ili emocionalne traume, loša prehrana, premalo fizičkih aktivnosti, toksičnost, zračenja, stres, nasljedni čimbenici i slično. Uzrok ne mora obavezno biti poznat kako bi tretman bio uspješan.

 

Homeopatski Konstitucijski pripravak homeopat bira na osnovu razgovora s vama ili preko upitnika (ONLINE TRETMANI),

 

a ako se radi o tretmanu vašeg djeteta, tada homeopat razgovara i s vama i s vašim djetetom. Nalazi, dijagnoze i mišljenja liječnika se uzimaju u obzir. U nekim slučajevima jedan pripravak će vam pomoći za sve tegobe, dok će nekima od vas biti potrebno više njih kroz određeni vremenski period.

Za više informacija me kontaktirajte na mob.: 00385(0)921746321

Zatražite pregled!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now