Mišićno-koštani poremečaji

artritis (akutni, degenerativni, reumatoidni), Bol u leđima i išijas, Tetive, upala i burzitis

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                     Homeopatija ONLINE - Mišično - koštani poremečaji

U posljednjih 6 mjeseci više od milijun Hrvata patilo je od bolova u zglobovima ili križobolje. Bolovi u zglobovima i kralježnici zahvaćaju sve dobne skupine. Uzrokuju ih nasljeđe, ozljede i tegobe zglobne hrskavice. Promjene na zglobovima kod artritisa su trajne.  

U homeopatiji ima puno pripravaka koji pokrivaju različite tegobe. Moramo razlikovati razne bolove (mali zglobovi, veliki zglobovi, osteoartritis, degenerativni artritis, išijas)  

Kod tretmana moramo znati modalitete bola (različiti faktori, koji utječu na poboljšanje ili pogoršanje bolova-pogoršanje od hladnog, vlažnog, toplog) i kakvi su bolovi (probadajući, pekući, pritiskajući).

Mnogi mišićno-koštani poremečaji brzo reagiraju na homeopatske tretmane. To je posebice točno kad se radi o poremečaju inflamatorne, ne strukturalne ili mehaničke prirode. No, čak i poodmaklo oboljenje zgloba može reagirati na homeopatski tretman. U slučajevima koji su suviše poodmakli da bi se mogli sasvim iscjeliti, homeopatskom terapijom se može postići dovoljno dalekosežno poboljšanje da se produži funkcija i odlože kirurški zahvati i ostale intervencije. Što su agresivniju terapiju primali pacijenti, tim će biti teže homeopatsko iscjeljenje. 

Najbrži učinak se postiže u kombinaciji sa proizvodima TIENS FLEXI, koji sadrži glukozamin, hondroitin, extrakt Agaricus blazei, kurkumu, extrakt vražje kandže i hijaluronsku kiselinu, hitozanom, originalnim cordycepsom i BIOKALCIJEM.

Za detaljnu individualnu preporuku me kontaktirajte na mob.: 0921746321

Zatražite pregled

                                                                                                                                                                                                Homeopatija ONLINE - Mišično - koštani poremečaji

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now