Poremečaji osjetila vida -

rješite se tegoba prirodno i

efikasno!

( katarakta ili siva mrena, glaukom, miopija i

dalekovidnost, melanom oka, suzenje oći)

Katarakta

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                          Homeopatija ONLINE- vid

 

 

Katarakta (siva mrena) je zamućenje očne leće. Kako starimo, u očnoj leći usporava se metabolizam i postupno se gomilaju sitna oštećenja koja se sve teže sama popravljaju. To rezultira zgušnjavanjem lećnih proteina što se očituje kao zamućenje u leći. Starenjem i sve većim zamućivanjem očne leće, povećava se i njezina tvrdoća, odnosno katarakta sazrijeva. Glavni simptomi katarakte su pad vidne oštrine i zamagljen vid.

Miopija i dalekovidnost

Miopija i dalekovidnost su poremečaji vida, koji se razvijaju zbog urođene

geneze ili sa godinama. Također se mogu ispraviti. Kad se vid kvari, očna jabučica

postaje elipsoidna, a mrežnica ostaje na mjestu. I što se jače mjenja oblik očne

jabučice, to če se jače događati odslojavanje mrežnice.

Očna jabučica se sastoji od kolagena. I kada su u Kalinjingradu na klinici pokušali oporaviti vid primjenom HITOZANA , koji stimulira stvaranje kolagena, dobiveni su izuzetni rezultati. Uz stimulaciju stvaranja kolagena oblik očne jabučice se vrača u normalu (mrežnica se vrača na svoje mjesto) - vid se oporavlja. 

Bolesnik se obratio liječniku sa jako oštečenim vidom, praktično slijep. Tokom godine uzimao je po preporuci preparate Tiens i poslije godinu dana imao je vid blizu normale!

Melanom oka

Melanom oka, pigmentirani tumor koji jako brzo metastazira i kod kojeg se jako brzo strada.

Slučaj melanoma: 28-godišnjak je poslije terapije zračenjem nakon 2 mijeseca počeo obnovu oštečenog dijela, metastaza nije bilo. Pored standardnih metoda uzimao je Tiens preparate. Prošlo je 4 mijeseca od početka terapije. Na oko vidi, tumor ne napreduje, metastaza nema. Preparate zasad uzima konstantno u malim količinama. Shvatite da se dogodilo čudo, jer terapija zračenjem predstavlja opekotinu i vid se može obnoviti maksimalno 30%. Obično se oko potpuno gubi. Ali u ovom slučaju poslije pola godine kod toga pacijenta vid se obnovio 90%!!!

Razlozi pogoršanja vida

Poremečaj vida zavisi od toga kako se mrežnica opskrbljuje krvlju. Ako je poremečena mikrocirkulacija u mrežnici, vid se pogoršava. Do poremečaja mikrocirkulacije krvi u mrežnici dolazi prije svega s godinama- krvne žile se sužavaju uslijed arteroskleroze. Drugi razlog je dijabetička angiopatija. vid se kod dijabetičara pogoršava ne zbog toga što u krvi ima mnogo šećera, več zbog toga što šećer izaziva uporni spazam krvnih žila i njihovo sužavanje. Zato dijabetičari osljepljuju mnogo brže nego ostali. Slijepi i pušaći, kao i radnici koji rade sa strojevima koji proizvode vibracije - pušenje i vibracije izazivaju uporni spazam krvnih žila, a zatim njihovo sužavanje. Sužavanjem i širenjem krvnih žila dolazi do njihovog oštećivanja i u jednom trenutku njima "dosadi" širiti se. Taj uporni spazam ostaje, što dovodi do sužavanja krvnih žila i oštećenja vida. 

Do poboljšanja vida uzimanjem preparata TIENS (imaju najjaći stupanj absorpcije) dolazi zato što večina naših preparata poboljšava mikrocirkulaciju krvi u očima, krvne žile se šire i vid se poboljšava. 

Sa tim proizvodima možete znatno poboljšat svoj vid i se na potpuno prirodan i bezbolan način  rješiti tegoba sa očima. Svi smo različiti, svakome je potrebna drugčija terapija. 

Tiens proizvodi, koji se koriste ( u različitim kombinacijama) su BioCink, Hitozan, Vejkan, BioKalcij , omegakril i Vision.

HOMEOPATIJA kod očnih tegoba

                                                                                                                                                                         Homeopatija ONLINE- vid

Homeopatija nudi trajno rješenje vaših tegoba sa očima. Homeopatski pripravci poboljšaju mikrocirkulaciju, djeluju na dijabetes, arterosklerozu i poboljšanje funkcije oka. Sa homeopatskim tretmanom se ne samo riješite tegoba sa očima (osim ako je ozljeda oka prejaka ili zdravstvena tegoba previše uznapredovala), nego i sprječite, da se te tegobe vračaju.

Zatražite pregled

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now