Prekrivać zdravlja - za kvalitetan i čvrst san!   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cijena: 4.531,00 kn

Veličina: 200cm x 200cm
 

Još uvijek je misterij za znanstvenike, zašto naše tijelo treba tako dugo vremensko razdoblje odmora i kako zapravo radi. No, svi se slažu da ljudi trebaju spavati za dobivanje optimalnog zdravlja, Za to vrijeme naš mozak radi vrlo teško - očvrsne i objedinjuje sjećanja i obradjuje nevjerojatnu količinu informacija prikupljenih tijekom dana. Tijelo zahtijeva ovo vrijeme za vraćanje snaga i pomlađivanje, rast mišića, za popravak tkiva i za stvaranje vrijednih hormona.

Spavanje utječe na naše emocije, reakcije i dobro zdravlje. Nakon dobro prospavane noći možete misliti jasno, brzo reagirati i vi ste u dobrom raspoloženju. Nedostatak sna može povećati rizik od visokog krvnog tlaka i bolesti srca.
 

Zdravstveni Pokrivać Tiensa, patent je visokih tehnologija, Zakona Tradicionalne kineske medicine, Yina i Yanga, prirodne smjene dana i noći.. Prekrivać je sa utkanim svilenim vlaknima prevućenim turmalinom. Primijetičete da Vam je koža poslije noćnog odmora nježnija, finija, sa prirodnim pokretima....kao da ste bili potopljeni u mliječnu kupku, kao da ste stavili najfiniji balzam...


Lukensovo vlakno
Ako pretražite internet, vezano za Lukensovo vlakno, vidječete da se otvatarju stranice, vezane za TIME CLOAK- VREMENSKI PLAŠT! Nije ljepota samo zbog sna koji obnavlja, već i sve dobrobiti iz prekrivaća koje dobiva tijelo. Svaka TIENS tvrdnja potkrijepljena je Certifikatom za svaki dio prekrivaća.

Od čega je stvoren Zdravstveni pokrivać ?

Lukensovo vlakno - vlakno koje je posebno formulirano , prozračno; daje toplinu tijelu i poboljšava mikrocirkulaciju. 23 stupnja obrade anionskih pamučnih vlakana sa turmalinom, otpuštaju duge infracrvene zrake pa imamo ugodu sunčevih zraka i anione - vitamine zdravlja iz zraka.... 
Anion, također poznat kao "policajac zaštite okoliša" i "vitamina u zraku", ima takve funkcije kao sterilizacija, pročišćavanje zraka, uklanjanje prašine i eliminiranje grinja. Također povećava provođenje količine kisika u stanicama, podešava acidobazne ravnoteže ljudskog tijela i ublažava umor uzrokovan akumuliranjem mliječne kiseline u tkivima i mišićima. 
Dugi- infracrveno valovi - (FIR) je nevidljivi elektromagnetni val u suncu, s valnom duljinom od 4 ~ 1000μm. Apsorpcijski spektar FIR u ljudsko tijelo je slično onom od vode, omogućujući rezonanciju s humanim molekulama za podizanje temperature u dijelovima tijela. To može pozitivno utjecati na protok krvi, metabolizam i tjelesnu snagu.

 

Održavanje Proizvoda: voda 40°C...
Uzivajte u ljepoti Zdravlja koje dobivate Tiens Prekrivacem!

Više informacija i narudžbe na broj: 0921746321

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now