Rak i homeopatija  (preporuka - dodaci prehrani)

 

 

 

                                                                                                                                                                                         Homeopatija ONLINE -rak

Procjenjuje se, da je rak drugi najčešći uzrok

smrti u svijetu. Pojavu raka može uzrokovati

stres, loša ishrana (prerađena hrana, koja je puna aditiva, konzervansa i ostalih štetnih tvari),

pesticidi, kemikalije, cijepiva, štetna zračenja, GMO hrana, genetska predispozicija)

Kancer je u svojoj osnovi neuspjeh tijela da regulira svoj metabolizam i očisti se od nezdravih, mutiranih stanica.

Može li se homeopatijom sprijećiti pojavu kancera?

Postoje porodice u kojima postoji jaka istorija kancera i kad homeopat zna za tu predispoziciju i pacijent dođe na vrijeme, može se pomoći konstitucionalnim homeopatskim tretmanom.

Zato je porodična istorija bolesti od velike važnosti. Preci obično imaju rak, pulmonarnu tuberkulozu i dijabetes (sve jaki siko-sifilistični znaci), a potomci u prvoj ili drugoj generaciji imaju nešto poput infantilne akutne limfatične leukemije i sl. Jaka tuberkulinska mijazma (predispozicija) je preduslov za rak, a od tegoba to su dijabetes, bolesti srčanih arterija, hipertenzija, degenerativne bol. zglobova, rak i cerebrovaskularni akcidenti. 

Konkretni povodi za izbijanje bolesti najčešće su sledeći:

- Emocionalna trauma, tuga, nenadoknadivi gubici, nesreća, mentalni stres i napor, strah

- Radijacija, bilo od atomskih bombi bilo od medicinskih zračenja, odašiljaći kojih ima previše

- Pušenje. Kod muškaraca rak pluća se pojavljuje deset puta češće kod pušača nego kod nepušača

- Izloženost na poslu

- GMO hrana

- pesticidi, herbicidi u voću i povrću

Najčešće se u lijećenju malignih tumora koristi kirurški zahvat, kemoterapija i zračenje. U većini

slučajeva oboljeli  ni ne znaju za homeopatiju i da može biti izuzetno djelotvorna u tretiranju

kancerogenih oboljenja. I što je najbitnije, djeluje bez nuspojava i jaća imunitet.

                                                                                                                                                                                                                                                       

                                                                                                                                                                                                                                                                Homeopatija ONLINE -rak

IMUNI SISTEM

Poslije zračenja i kemoterapije imuni sistem, koji je već prethodno oslabljen pojavom karcinoma, još više oslabi tako da neka čak i bezazlena infekcija organizma može da ozbiljno ugrozi zdravlje pacijenta. Zato je, pri takvom stanju, najvažnije osnažiti imuni sistem. U ovom stadiju, neophodno je konsultirati homeopata koji će određenim homeopatskim preparatima očistiti organizam od izumrlih stanica i toksina i jačati imunitet. Homeopatski pripravci djeluju i na mučnine koje se pojavljuju kao nuspojav kemoterapije.

Homeopatski pripravci mogu efikasno da:

- utjeću na sam tumor (sprijeće daljnju rast tumora ili ga

  eliminiraju)

- zaustave razvoj kancerogenog procesa

- djeluju na predkancerozna stanja i tegobe

- spriječe maligne bolesti

- olakšaju stanje pacijenta u zadnjoj fazi onkološke bolesti,

  bolesnik može u miru umrijeti, što je od velikog znaćenja

- spriječe i odstrane neželjene efekte tradicionalne medicine

 

Homeopatija u velikoj mjeri djeluje na psihu, depresiju, strah,

očaj...sve te negativne emocije koje se pojave uz spoznaju da                                                                            Homeopatija ONLINE -rak

je pacijent oboljeo od raka, koje inaće još dodatno pogoršavaju kompletno stanje bolesnika. Homeopatski preparat znatno poboljša psihičko stanje, što je od iznimne važnosti!

Bitno je promjeniti stil života.

Što je bitno znati?

  1. Svaka osoba u sebi nosi stanice raka. Te se stanice ne pokazuju prilikom standardnih testova sve dok se ne razmnože na količinu od nekoliko milijardi. Kada liječnici pacijentima oboljelima od raka kažu da u njihovom tijelu nakon liječenja  više nema tragova karcinogenih stanica to jednostavno znači da ih oni ne mogu detektirati jer one nisu dosegnule razinu koju je moguće detektirati.

  2. Kancerogene se stanice pojavljuju od 6 do više od 10 puta u čovjekovom životu.

  3. Kada je imunitet neke osobe dovoljno jak, kancerogene stanice će biti uništene, a njihovo daljnje razmnožavanje spriječeno kao i stvaranje tumora.

  4. Kada osoba boluje od raka to ukazuje da osoba ima prehrambene nedostatke. Razlozi bi mogli biti genetski, ali i okolišni kao što su hrana, otrov (kemikalije) i način života.

NASTANAK MALIGNOG TUMORA

Kako nastaje tumor?

Uzmimo, na primjer stanice žlijezde. Mastopatija je promijenjeno tkivo mliječne žlijezde. Adenom prostate kod muškaraca je također, promijenjeno tkivo. Zato ovo što govorim, tiče se se svih stanica - i kod muškaraca i kod žena.

Tako se na primjer normalna stanica pod djelovanjem ekoloških faktora, stresova itd. pretvara u promijenjenu stanicu, sličnu prvobitnoj ali ipak drugačiju. To je stanica dobroćudnog tumora. Što je jednostavnija stanica, ona će se brže razvijati, razvija se i razmnožava nešto brže od njene susjede. To je upravo taj trenutak kada na svojim grudima napipavate nekakvu kvržicu. Usput, kada se takva stanica pojavi u organizmu, uništava se T-limfocitima citostatičkog tipa. Naš organizam je savršen sustav koji uzima u obzir sve, između ostalog i način borbe s tumorima. T-limfociti zahvaćaju takvu nepotrebnu stanicu i izbacuju je iz organizma. 

Ali obrambenih stanica nema dovoljno zbog djelovanja ekoloških faktora, stresova, ne "aktiviraju" se i tumor nastavlja rasti. U udređenoj fazi se pretvaraju u drugačiju, novu izraslinu, sasvim drugačiju od početne. To jest, dobročudna stanica se pretvara u zločudnu, koja nije slična ostalim stanicama, nastaju vidne promjene. Ova stanica se počinje intenzivnije dijeliti, može se zaštititi od T-limfocita. Oko te stanice stvara se kisela barijera (T-limfociti djeluju kada je Ph krvi 7,35).

Stanica raka zbog kisele barijere ne dozvoljava da se T-limfociti približe i samim tim T-limfociti ne mogu uništiti zloćudnu stanicu. Druga osobina ove stanice je to što proizvodi toksin raka, koju onkolozi drugačije nazivaju protein stanice raka. Protein stanice raka je otrov, koji počinje djelovati na organizam, čovjek mršavi, slabi, smanjuje se hemoglobin, gubi se apetit, smanjuje se broj leukocita, povećava se sedimentacija eritrocita. Organizam se truje i počinje slabiti.

Za to vrijeme se stanica raka razmnožava, neke se odvajaju od osnovnog supstrata i plivaju po krvnim žilama. Ipak, u krvnim žilama postoje dijelovi koji se nazivaju "konjukcirane molekule", tj. dijelovi uz koje se lijepe stanice raka. 

Kod bolesnika se formiraju najprije bliže a zatim i udaljenije metastaze. U procesu metastaziranja, u principu već je suviše kasno da se bilo što poduzme.

To je pojednostavljena shema nastanka malignog tumora.

 

Postoje dva najveća uzroka većine karcinoma: nedostatak hranljivih tvari (loša asimilacija) i toksičnost (i emotivna).

Vrlo jednostavno. Ako tijelo ne dobiva osnovne hranjive tvari koje su mu potrebne za ispravno funkcioniranje, ono će se slomiti. Snažan se imunitet gradi pomoću dobrih hranjivih tvari. Kao društvo u cjelini, većina ljudi ne pruža svojem tijelu prave nutritijente. Mnogi smatraju da to čine, ali s obzirom na porast stope oboljelih od raka tijekom posljednjih godina, čini se da nešto ne radimo dobro. Dakle, ako tijelu priskrbimo dobre hranjive tvari i time ojačamo imunitet, ono će se prirodnim putem moći boriti protiv kancerogenih stanica.  

Prirodno čišćenje tijela od otrova  i ispravan unos hranjivih tvari su dvije stvari na koje se sve u osnovi svodi. S time na umu, pogledajmo ukratko te „lijekove“ protiv raka koje smo otkrili:

HOLIKAN - Ekstrakt koštica grožđa

                                              Resveratrol predstavlja najjači antioksidans pronađen u prirodi čije je djelovanje jače 1000% od                                                       ostalih poznatih antioksidanata. Veže i izbacuje slobodne radikale iz                                                                                                       organizma. Slobodni radikali su osnovni uzročnici uništavanja staničnih                                                                                                 membrana što dovodi do promjene strukture DNK (nosilac nasljednih                                                                                                   svojstava), poremećaj reprodukcije zdravih stanica, što dovodi do nastanka                                                                                           tumorskih procesa. Slobodni radikali su čimbenik starenja organizma                                                                                                     (posebno koža) i gubljenje imuniteta.

Homeopatija ONLINE -rak/holikan

Resveratrol djeluje protiv raka, usporava rast stanica raka a istovremeno

ima sposobnost obnavljanja zdravih stanica (9-18%). Istraživanja su pokazala

da efikasnost kod raka dojke iznosi 43-47%, raka jetre 37-48%, raka želuca

34%. Resveratrol djeluje kod postojećih tumora a također i kod

predmalignih stanja. On je snažno sredstvo detoksifikacije (posebno jetre)

i razlaže mnoge ksenobiotike (ljekovi, pesticidi, alkohol...).

Holikan je proizveden na institutu genetskog bioinžinjeringa Kineske

akademije znanosti i predstavlja posljednju rijeć u povijesti onkologije. Danas                                Homeopatija ONLINE -rak/holikan

su na bazi ovog preparata, koji se koristi kao biološki dodatak, napravljena dva farmakološka preparata, koja će se koristiti za lijećenje oboljelih od onkoloških bolesti. Prilikom kemoterapije svi preparati dovode do poremečaja mitoze i mejoze stanica, tj. dijeljenje i razmnožavanje jezgra stanica raka. Međutim tada dolazi do procesa uništavanja ne samo zločudnih, već i zdravih stanica. Na primjer, tamoksifen se koristi kod oboljenja ženskih spolnih organa. On uništava stanice raka spolnih organa i stanice zdravog tkiva. Osim toga, bilo koji kemijski preparat uništava stanice krvi. I prva komplikacija poslije kemoterapije je jaka leukopenija, smanjenje broja T-limfocita. Bolesnik ulazi u "začarani krug". Ubijamo stanice raka zajedno sa stanicama svih "vojnika", tj. "bacamo atomsku bombu na bojno polje" i ubijamo po principu "ubij i svoje da bi se stranci bojali". Takav udarac ne može izdržati 75% bolesnika, a samo njih 25% preživi. Holikan ima svojstvo da stimulira proizvodnju T-limfocita citostatičke vrste, tj. djeluje kao "selektivna kemoterapija", stimulira stvaranje stanica koje uništavaju zloćudne i dobročudne stanice tumora. U suštini, dolazi do uništavanja onog što organizmu nije potrebno. Kada su Japanci dobili preparat Holikana, počeli su vršiti istraživanje Holikana na laboratorijskim štakorima. Japanci su ubrizgali štakorima stanice raka i dali im Holikan. Poslije 2 mijeseca nije ostala nijedna stanica raka!

Pročitajte više...

HITOZAN

HITOZAN čisti probavni sustav i cijelo tijelo od teških metala, poput žive i olova, kao i od

toksina.

Može aktivirati tjelesni prirodni obrambeni sustav. Dodatak HITOZANA u prehrani iznimno je

koristan za crijevnu floru probavnog sustava. 

Alkalizira, otklanja barijeru oko stanice raka, čini stanicu raka osjetljivu na T-limfocite,

raspadajući se na supstance pod nazivom 6-glukozamin. neutralizira toksin stanice raka.

Blokira konjugacionirane molekule i tumorske stanice koje nemaju barijeru i dospijevaju u

krvotok gdje se nalaze sve sami limfociti. Stanice raka se ne mogu nigdje "zakačiti" i proces

metastaze se zaustavlja. Hitozan otklanja barijeru, neutralizira toksin (javlja se apetit).

Organizam se počinje boriti, povečava se hemoglobin, povečava se broj leukocita, smanjuje

se sedimentacija eritrocita - organizam počinje zacjeljivati. Hitozan ima još jedno svojstvo:                   Homeopatija ONLINE -rak/hitozan

Pomaže organizmu, da se obnovi poslije propisane terapije. Hitozan regenerira tkivo jetre, normalizira kolesterol, otklanja bolove u zglobovima. Što se dešava sa jetrom poslije kemoterapije liječnici odlično znaju - intenzivno se uništava! Osim toga, hitozan odlično regenerira crijevnu mikrofloru, onu koju uništi kemoterapija!

Pročitajte više....

BIOKALCIJ

                                             Kod onkoloških tegoba je NEOPHODNO piti preparat Biokalcija, zato što T-limfociti djeluju pri Ph                                                    7,35, a tumor stvara kiselu sredinu u organizmu. Za alkaliziranje organizma neophodan je Biokalcij! 

                                             Preparat daje organizmu velik broj spojeva ugljikohidrata, vitamina i mikroelemenata. On                                                                dopunjuje svakodnevnu potrebu organizma za prehrambenim tvarima, nadoknađuje nedostatak                                                    kalcija, koji je izazvan nepravilnim, no uobičajenim načinom prehrane.

                                             Pročitajte više...

Homeopatija ONLINE -rak/biokalcij

ORIGINALNI CORDYCEPS SINENSIS

Cordyceps ima jako antiupalno djelovanje. 

U kordicepsu postoji 77 makro i mikro elemenata, 80 vrsta enzima, 18

aminokiselina (sve esencijalne kiseline),ogromno antioksidansa, beta

karoten, vitamini E i C, minerali selen, cink, molibden, krom, bakar, bor,

koenzim Q10, imunomodelirajući polisaharidi te nezasićene kiseline. 

 

Cordyceps sinensis sadrži prirodni beta glukan, koji najefikasnije djeluje na

razne upalne procese u tijelu. Beta glukan iz gljiva je najjaći! Kordiceps

pojačava imunitet tijela jačajući aktivnost leukocita te daje snagu i moć                                                Homeopatija ONLINE -rak/cordyceps

tijelu. Uništava stanice raka, uspostavlja alkalnu sredinu da mogu djelovati t-leukociti, uništava otrove koje luče stanice raka na zdravo tkivo.

Prema istraživanjima britanskih znanstvenika kordiceps sprječava nekontroliran rast stanica (karcinom), a u većim dozama sprječava lijepljenje stanica jedne za drugu, čime se također sprječava njihov rast.

Pročitajte više...

IKAN

                                                                             Ikan poboljšava mikrocirkulaciju krvi. Detoksikacija organizma - izvanredni je                                                                                        čistač krvnih žila, crijeva i limfe. Antikancerogeno djelovanje- spriječava da stanice                                                                              obole od raka, a obnavlja stanice napadnute rakom. Dokazano je suzbijanje raka                                                                                debelog i tankog crijeva, jetre, pluća, grlića maternice (inhibicija 30-80%). 

                                                                             Povećava imunitet, usporava starost, smanjuje umor, povećeva dotok kisika u                                                                                      srce i mozak, primjetno povećava funkcije spolnih organa.

                                                                             Povoljno utječe na nervni sistem, ima sedativno, uspavljujuće i analgetično (protiv                                                                              bolova) djelovanje te otklanja stres. Pomaže izlučivanje toksičnih tvari iz                                                                                                organizma nastalih kao posljedica maligne intoksikacije, mikrobnih i virusnih                                                                                        toksina, ljekovitih preparata.

Homeopatija ONLINE -rak/ ikan

 

Pročitajte više...

 

Čista voda obogačena sa kisikom

Jako je bitno što pijete. Teško je nać čistu vodu. Pijte čistu vodu obogaćenu kisikom.

TIENS OZONATOR je aparat, koji pročišćava vodu koju pijete i obogačuje je sa kisikom.  Rak ne preživi u okolini sa kisikom!

Uz to očistite voće i povrće od pesticida i herbicida, meso i ribu od antibiotika i hormona i sa time ne zagađujete svog organizma sa svakim obrokom.

                                                                                                                                                                                                                 Homeopatija ONLINE -rak/ ozonator/ hyper H čaša

Pročitajte više...

VODA OBOGAČENA SA VODIKOM

 Vodikov plin ili dvoatomski molekuralni vodik ima kemijsku                                                                                                                  formulu H2. On je najlakši element u svemiru. To mu omogućava                                                                                                        visoku bio dostupnost stanicama. Molekula vodika može brzo                                                                                                              prodrijeti u stanice našeg tijela i mitohondrije te također brzo                                                                                                              proći kroz krvno moždanu barijeru. U našem tijelu, vodik                                                                                                                      funkcionira kao antioskidans, prevenira oštećenja stanica i upalne                                                                                                      procese, štiti DNA i aktivno sudjeluje u borbi sa stanicama koje                                                                                                            nekontrolirano rastu. Također štiti stanice od oksidacijskog stresa                                                                                                      I  podržava tjelesni prirodni imunitet . 863 puta je jači od koenzima                                                                                                      Q10, 290 puta je jači od katehina, 220 puta od polifenola I 176                                                                                                              puta je jači od vitamin C.

                                                                                                                                                                                              Homeopatija ONLINE -rak/ hyper H čaša

Pročitajte više...

Dobro je  poznato da se stanice raka hrane i pogone određenim stvarima:

  • Kravlje mlijeko potiče organizam na stvaranje sluzi, osobito u probavnom traktu. Rak se hrani sluzi. Eliminiranjem mlijeka iz ishrane i njegova zamjena nezaslađenim bademovim mlijekom može izgladnjeti stanice raka. Mliječne proizvode bi trebali izbjegavati svi, ne samo osobe oboljele od raka.

  • Stanice raka napreduju u kiselom okruženju. Ishrana temeljena na mesu je kisela te bi trebala znatno biti reducirana ili u potpunosti izbjegnuta. Najbolje je jesti ribu. Meso također sadrži životinjske antibiotike, hormone rasta i parazite koji su štetni, osobito za oboljele osobe. Netko tko boluje od raka bi u potpunosti trebao izbjegavati meso. Tijelo u ovom slučaju potrebuje više alkalne hrane.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Koje su to namirnice?

  • Gotovo svo voće i povrće su alkalna hrana. Zbog toga je kao dio Gerson liječenja ispijanje svježe napravljenih organskih sokova toliko učinkovito pri obnavljanju zdravlja. Enzimi u sokovima su jedna od najmoćnijih stvari koji pomažu u prirodnoj borbi protiv raka. Gledajte da kupujete ekološko voće i povrće ili ga ozonirajte!

  • Rak je bolest uma, tijela i duha. Proaktivan i pozitivan duh će pomoći da osoba koja se bori iz te borbe izađe kao pobjednik. Ljutnja, neopraštanje i gorčina stvaraju stres i kiselost u tijelu. Saznajte kako imati duh ispunjen opraštanjem i ljubavi te se naučite opustiti i uživati u životu.

  • Stanice raka ne mogu napredovati u okolišu koji je ispunjen kisikom. Svakodnevno vježbanje i duboko disanje pomažu pri dovođenju kisika na staničnu razinu. Pijte ozoniranu vodu. Iscjeljivanje kisikom je još jedan način koji se koristi pri uništavanju stanica raka.

      Tijelo samo zna kako se iscjeliti od raka. Sve što je potrebno je pružiti mu pravo oruđe.

Za više informacija me kontaktirajte!

Vesna Češek, Registrirana Homeopatkinja pri Hrvatskoj Udruzi homeopata

Zatražite pregled

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now