ZDRAVSTVENI  JASTUK!           
 

Cijena:  2.078,00 kn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                              zdravstveni jastuk TIENS                                                                                                                zdravstveni jastuk TIENS

 

Tradicionalna kineska medicina tvrdi san je najjeftiniji i najrasprostranjeniji način za očuvanje zdravlja, koji također promiče dugovječnost. Jedna od glavnih funkcija sna je "isključivanja" aktivnosti središnjeg živčanog sustava.. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, toksini su eliminirani tijekom spavanja kroz djelovanje limfnog sustava, jetre, pluća i debelog crijeva. Svaka od faza eliminacije događa između 9 navečer i 7 sati ujutro - u dva sata ciklusa, stoga je važno da spavanje nije poremećeno u tom periodu. Inače, toksini neće biti u potpunosti eliminirani, a to će se odraziti na to kako se osjećamo.
TIENS Zdravstveni jastuk, temelji se na tradicionalnoj kineskoj medicini, oblikovan posebno da osigura idealnu potporu vratne kralježnice. Izrađen je od svjetlih i mekih bisera vune koja je drži u ispravnom obliku. Zbog vune, i njenim elastičnim svojstvima, jastuk pruža snažnu potporu za vrat, manji pritisak na vratnu kralježnicu. Zahvaljujući kombinaciji magnetskog polja, infracrvene svjetlosti i negativnih iona, jastuk podržava ispravnu funkciju stanica u tijelu i poboljšava njihovu oksigenaciju.


Struktura proizvoda: 
Antibakterijska tkanina - pomaze spavanju u čistom okruženju;
TIENS Jastuk je izrađen od turmalinske antibakterijske tkanine, koja je prošla akreditacije inspekciju SGS autentifikaciju. To može učinkovito obuzdati rast bakterija i bez formaldehida.
Žad - pomaže mirnoći uma i smiruje živce. Žad može potaknuti živčane završetke i pruža odmor za moždane stanice. Smiruje um i smiruje živce. Poput ametista - prirodni sedativ; takodjer sadrzi!
Prirodni poput ametista može olakšati aktiviranja instrumenata kanala i pomoći u slučaju nesanice i poboljšati kvalitetu sna.
Dugi infracrveni zraci i negativnih iona i TIENS energetske Zvijezde na položaju vrata -osiguravaju protocnost cirkulacije i podržavaju vratnu kralježnicu.
Dugi infracrveni zraci imaju funkciju promoviranja cirkulacije, poboljšavaju mikro cirkulaciju i ubrzava se regeneracija stanica. Negativni ion ima baktericidno djelovanje, uništava grinje, ćisti zrak, pomaže uravnotežiti cirkulaciju, uklanja umor, opušta mišiće vrata i ramena.
Mrežno tkanje; mreža - prozračna i hypoallergenic tkanina.
Mrežno tkanje, od šarenog pletiva šarene visoke čvrstoće ima jednoliku gustoću i hypoallergensko je za kožu. Tkanina ima visoku propusnost zraka. Istovremeno, u kombinaciji s tehnikom veza, proizvod izgleda jako lijepo i korisno.
EPE pjene (Biserna vuna) - lagan i otporan na udarce.
Biserna vuna je lagana, mekana i uz dobru tampon izvedbu, koja je potpora vratu i tako je olakšan pritisak na vrat.
Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, TIENS Zdravstveni jastuk:
podržava vratnu kralježnicu; ublažava umor;pomaže smiriti živce; pomaže u poboljšanju sna, potpora je reguliranju imuniteta; masira kožu za vrijeme spavanja; žad daje ljepotu koži....i pomoć je u reguliranju imuniteta..

 

Jastuk sa svojim sastavom je pomoć:
(1) poboljšaju funkcije mozga i može povećati pamćenje i inteligenciju razine (Genius Wave); 
(2) Pomoći da zaspete lako
(3) daje zdravstvene koristi i ljepotu
(4) odgoditi neke od simptoma starenja.
(5) Potpora prirodnog noćnog procesa komunikacije i popravak procesa između mozga i cijelog tijela...... Naruđbe i više informacija na broj: 0921746321

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now